Perustettu 1653
Etusivu Yritykset

HAMINA - Tilaa kasvaa ja kehittyä

Haminan pitkä ja värikäs historia keskiajan vilkkaasta kauppapaikasta vetovoimaiseksi satama- ja teknologiakaupungiksi on vaatinut onnistuneita valintoja ja kykyä uudistaa elinkeinoja vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.

Haminan kaupunki luo innostavaa, ennakkoluulotonta ja tulevaisuuteen katsovaa ilmapiiriä yrittäjyydelle. Kaupungin sijainti E18-valtaväylän varrella ja lähellä Venäjän rajaa luo erinomaiset mahdollisuudet kehittyvälle ja menestyksekkäälle liiketoiminnalle.

Logistiikan ja teollisuuden lisäksi matkailu on Haminassa kasvava ala ja aktiivinen kehittämisen kohde.

Olipa yritys sitten pieni tai suuri, Hamina ottaa yrittäjät ystävällisesti vastaan!


Kotkan-Haminan seudussa on särmää ja vahvuutta.
Nyt on aika kertoa siitä myös muille.

Luonnostaan vahva — RAW by nature on seudun elinkeinomarkkinoinnin ydin ja samalla slogan. RAW by nature -konseptin henkinen pääoma liittyy historiaan ja asenteeseen, joka ei ole kopioitavissa. Tähän kiteytyy Kotkan-Haminan seudun jäljittelemätön olemus, tekemisen tapa ja lupaus vahvuudesta, tuoreudesta ja särmästä, jota ei muualta löydy.

Kotkan-Haminan seudun elinkeinomarkkinoinnin tärkein tavoite on alueen vetovoiman kasvattaminen. Yhteisen ja yhtenäisen markkinoinnin avulla kasvatetaan seudun tunnettuutta uusien yritysten, osaajien ja investointien houkuttelemiseksi alueen ulkopuolelta. Kun huomio saadaan suuntautumaan alueelle, kanavoituu se useiden eri toimijoiden ja tekijöiden hyödyksi seudulla.

Tunnusta olevasi luonnostaan vahva!

Kukin seudun toimija, kunta, yritys tai yhteisö, voi omalta osaltaan kasvattaa seudun tunnettuutta yritysten, investoreiden ja osaajien keskuudessa ottamalla käyttöön Raw by nature -elementtejä.

Ne löytyvät täältä: http://www.kotkahamina.fi/fi/brändimateriaali

Kiinnostuitko yhteismarkkinoinnista?

Otathan yhteyttä Mia Hämäläiseen, markkinointi- ja myyntipäällikkö, Cursor Oy, p. 040 1902 541 tai mia.hamalainen (at) cursor.fi